Tramp smrtno bolestan?!

Autor:

Svet

17.01.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama zavladala je u Americi nakon što je uočeno da predsednik te zemlje Donald Tramp već danima na desnoj nadlanici nosi flaster, koji je, pritom, tokom njegovog putovanja na meksičku granicu 10. januara bio krvav. To je izazvalo spekulacije da šef Bele kuće boluje od raka i prima hemioterapiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li je šef Bele kuće stvarno ozbiljno bolestan

Iako su mnogi njegov flaster pokušali da pripišu godišnjem sistematskom pregledu ili primanju infuzije, izostanak objašnjenja iz Bele kuće je raspirio sumnje da je stvar ipak mnogo ozbiljnija. Sve su dodatno podgrejale tvrdnje da je flaster iz dana u dan postajao sve veći "verovatno da bi pokrio što širu ranu od igle".

- Flaster je bio vrlo uočljiv tokom njegove posete meksičkoj granici protekle nedelje, a u utorak je na Instagramu objavljena slika gde se jasno vide kapi krvi ispod njega - prenosi list Politiko i podseća da je Tramp najstariji predsednik u istoriji SAD, koji je sa 70 godina izabran na funkciju.

 

 

Od holesterola do Alchajmera

- lekar Harold Bernstin, koji je Trampa pregledao 2016, saopštio je tada da su svi vitalni organi predsednika u odličnom stanju

- u januaru 2018. lekar Bele kuće Roni Džekson potvrdio je da je lider odlično, ali da mu je povećan holesterol

- pojedini izveštaji nezavisnih lekara utvrdili su da je zbog Trampove težine i načina života moguće da ima problema sa srcem

- Tramp je najurio svog lekara Bernstina kada je ovaj medijima rekao da Tramp koristi lek za rast kose

- mnogi su spekulisali i o njegovom mentalnom zdravlju tvrdeći da ima narcisistički poremećaj

- tokom kampanje, a i kasnije, pojavile su se spekulacije da ima Alchajmerovu bolest

Uprkos tome, predsednik Amerike se redovno hvalio svojim zdravstvenim stanjem, međutim, mediji primećuju da se od 2016. nije podvrgao javnim testiranjima.

- Ako bude izabran za predsednika, Tramp će biti najzdraviji kandidat za to mesto u istoriji SAD - stajalo je 2016. u izveštaju doktora Harolda Bernstina.

 

 

Lekar je, međutim, kasnije priznao da je predsednik lično uticao na sadržaj tog saopštenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading