Rođaka Sergeja Skripalja sumnja da je mrtav

Autor: Tanjug

Svet

12.01.2019

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Skripalj, nećaka dvostrukog agenta Sergeja Skripalja koji je prošle godine otrovan u Velikoj Britaniji, a za šta je London optužio Moskvu, tvrdi da je on "verovatno mrtav".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Skripalj

- Julija (Sergejeva ćerka) nije zvala nijednog člana porodice. Sergej Viktorovič Skripalj je verovatno mrtav. Kao prvo, nije kontaktirao svoju majku, a kao drugo, jeste li ga videli posle svega što se desilo? Nisu nam pokazali čak ni fotografije - istakla je Viktorija Skripalj.

Ona je za TAS S rekla da je Skripaljeva majka, a njena baka, Jelena odustala od puta u Britaniju iz zdravstvenih razloga.


Prema ranijem pisanju medija, njih dve su planirale da apliciraju za britansku vizu krajem 2018. godine, ali je Viktorija odbijena.

- Baka sigurno neće ići tamo, mada želi, ali joj to zdravstveno stanje ne dozvoljava. Ona ima 91 godinu i ne oseća se dobro, jedva se kreće - rekla je Viktorija Skripalj i dodala da ni ona ne planira da sad ide u Britaniju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading