Mega skandal prvog čoveka Amazona: Ljubavnici slao eksplicitne poruke i gole selfije, a onda je pokušao sve da zataška

Autor: blic.rs, Republika

Svet

11.01.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džef Bezos (54), najbogatiji čovek na svetu, slao je golišave selfi fotografije, među kojima čak i onu na kojoj se vide njegove genitalije, svojoj ljubavnici voditeljki Loren Sančes, sa kojom je u vezi već osam meseci, piše "Nešnel Enkvajerer".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bezos sa ženom

Bezos je objavio da se razvodi od supruge Mekenzi, a sada su otkriveni i detalji njegove vanbračne veze koja je uzrokovala razvod braka koji je trajao 25 godina.

Milijarder, vlasnik kompanije "Amazon" je na sastanke sa Sančesovom išao svojim privatnim avionom, a takođe su se sastajali i u svojim kućama.

Eksplicitne poruke

"Nešnel Enkvajerer" je objavio tekstualne poruke eksplicitnog sadržaja koje je Bezos slao 49-godišnjoj voditeljki, koja je inače takođe bila u braku kada su počeli vezu.

- "Volim te, živahna devojko. Pokazaću ti to svojim telom, usnama i očima, vrlo uskoro", "Želim da te mirišem, da te udišem, želim da te čvrsto držim i ljubim. Ja te volim", "Nedostaješ mi, želim da te ljubim upravo sada i da te ušuškam u krevet nežno. A možda ujutro kada te probudim i neću biti tako nežan", "Tvoja energija, ideje i duh me pale", "Ti me činiš boljim. Ti si stvorena za mene" - neke su od poruka u kojima je Bezos izrazio svoja osećanja prema voditeljki.

Pored toga, on joj je slao i fotografije u kojima polunag stoji ispred ogledala, jednu u kojoj je samo peškir obavio oko sebe, ali i jednu na kojoj mu se u prvom planu vide genitalije.

Prethodno je objavljeno da se njih dvoje zabavljaju od juna, nekoliko meseci pre nego što se ona odvojila od svog supruga, holivudskog agenta Patrika Vajtsela, i devet meseci pre nego što je Bezos najavio razvod od supruge, Mekenzi, na Tviteru.

Veruje se da je upravo suprug Sančesovu upoznao sa najbogatijim čovekom na svetu. Navodno je Bezos bio taj koji je inicirao vezu.

 

 

Inače Sančesova ima dvoje dece sa Vajtselom, kao i još jedno dete iz prethodne veze.

Džef i Mekenzi Bezos imaju četvoro dece.

Časopis "Enkvajerer", koji je pratio par četiri meseca nakon što su Sančesova i njena sestra u oktobru bile putnici Bezosovog privatnog aviona u oktobru, tvrdi da je u jednom trenutku Bezosova supruga otkrila njihovu aferu kada je jedng dana pogledala plan leta i našla ime voditeljke kao jedino na listi putnika.

Pokušao da spreči

List tvrdi da je Bezos objavio razvod samo zato što je znao da se novinari spremaju da razotkriju njegovu vezu sa Sančesovom.

Navodno je Bezos očajnički pokušavao da spreči objavljivanje serije fotografija koje dokumentuju njihovu aferu, i pitao jednog prijatelja: "Zar ne mogu da kupim priču od njih?"

Biznismen, koji vredi 140 milijardi dolara, nije komentarisao priču, ali jedan izvor blizak njemu je za "Dejli mejl" ispričao da je on počeo vezu tek kada se rastao od supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading