Dramatična scena: Pogledajte kako su ruski spasioci izvukli bebu koja je bila u ruševinama 36 sati!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

02.01.2019

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedanaestomesečna beba, koja je posle skoro 36 sati izvučena ispod ruševina zgrade u Magnitogorsku, prebačena je sinoć avionom u bolnicu u Moskvi.

RepublikaFoto: youtube.com/ RT
Mali heroj u rukama heroja

Dečak Ivan Fokin prebačen je u moskovsku bolnicu osam sati pošto je pronađen živ ispod ruševina 10-spratne zgrade koja se u ponedeljak urušila posle eksplozije gasa.

Agencija AP prenosi da je beba zadobila povredu glave, prelome, kao i da ima hipotermiju, pošto je ispod ruševina provela skoro 36 sati na temperaturi ispod nule. Kako se navodi, u Magnitogorsku se temperatura kreće oko 20 stepeni Celzijusa ispod nule.

Ivanov otac je bio na poslu kada ga je supruga pozvala i rekla da se zgrada urušila. Ona je uspela da se spase zajedno sa trogodišnjim sinom.

Spasioci su do sada pronašli tela devet žrtava, a 32 osobe se i dalje vode kao nestale. Zvaničnici kažu da je čudo što je beba preživela u uslovima velike hladnoće, a Ivanov otac je to nazvao "novogodišnjim čudom". Beba je pronađena kada je jedan spasilac začuo njen plač, javila je agencija Interfaks.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading