(VIDEO) Da li je ovo božji znak da nam je kraj blizu: Iz neba je sunula vatra, niko ne zna o čemu se radi!

Autor: Republika

Svet

01.01.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapanjujući snimak vatrenog stuba koji nestaje u vazduhu napravio je pravu pometnju na indonežanskom ostrvu Sulavezi i pregledan je na Jutjubu skoro 10.000 puta.

RepublikaFoto: youtube.com

Uzrok ovog bizarnog fenomena još nije ustanovljen, što je navelo teoretičare zavere da predlože da bi to moglo biti povezano sa biblijskim proročanstvima.

“Biblija kaže da ćemo u poslednjim vremenima videti neobične znake na nebu. Nismo preptpostavljali da će ih napraviti čovek", kaže jedan od njih. “Da li još uvek imaju kontrolu nad vremenskim mašinama? Ako ne imamo problem", tvrdi drugi. Dok je jedan od gledalaca poželeo da svi pobegnu od tog mesta, drugi nije ubeđen da vatreni stub predstavlja opasnost. Neki su tvrdili da se to može obasniti nedavnom erupcijom vulkana Anak Krakatau. 

Seizmički šok izazvao je razorni cunami koji je ubio 400 ljudi i ostavio nekih 40.000 bez doma. Turisti su takođe upozoreni da se drže podalje od vulkana nakon što su naišli na guste oblake pepela koji se dižu sa vrha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading