JEZIVA BRUTALNOST: Dečak razbio glavu očuhu nasred ulice, otac i ujak ga DOKRAJČILI!

Autor: Republika

Svet

26.12.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer Džimi Ovens (16) je osuđen na doživotnu kaznu zatvora pošto je palicom za kriket ubio očuha Dereka Vajtsajda dok je tražio dva ukradena bicikla svoje porodice u naselju Staford Kraun Kort u Velikoj Britaniji.

RepublikaFoto: pixabay.com

Čovek se srušio nasred ulice, a potom su ga napale još dve osobe za koje se ispostavilo da su biološki otac i ujak dečaka.

Vajtsajd je neposredno pre toga primetio da su ukradena dva bicikla ispred kuće u kojoj je živeo sa Ovensovom mamom, a dok je bio okrenut leđima, Džimi mu je prišao i zadao mu jak udarac.

Vajstajd je ležao sa slomljenom lobanjom i u lokvi krvi, a tada su ga dodatno izudarali Ovensov otac Vilijam (40) i ujak Geret (39).

Hitna pomoć je došla na poziv očevidaca, a očuh je u teškom stanju prevezen u bolnicu, ali je preminuo dva dana kasnije.

Dečak se branio pred sudom istakavši da nije imao nameru da ubije Vajtsajda, već da je samo hteo da ga onesposobi udarcem u rame, ali da je "promašio" i zadao mu koban udarac u glavu, a sve zato što je, prema njenim rečima, branio svoju majku jer je ubijeni bio navodno nasilan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading