Otkriveno zašto Putin ne koristi "smartfon"!

Autor: Tanjug

Svet

20.12.2018

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin ne koristi mobilni telefon zato što taj uređaj podrazumeva spremnost na potpunu transparentnost, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

On je u intervjuu za televiziju "Rusija 24" rekao da je korišćenje smartfona "dobrovoljni egzibicionizam, potpuna otvorenost", jer onog trenutka kada uzme smartfon u ruke, korisnik prihvata da sve svoje objavi javno, prenosi Tas s.

- Naravno, predsednik to ne treba da radi, posebno ne predsednik takve zemlje kao što je Rusija i predsednik kao što je Putin - rekao je Peskov i dodao da će "dobri stari telefoni sa zatvorenom vezom nadživeti sve smartfone".

Prema njegovim rečima, informacioni materijali za predsednika države pripremaju se uz pomoć štampača i digitalnih dajdžesa.

- Predsednik može da se informiše na kompjuteru, internetu i putem televizije - rekao je Peskov.

Odgovarajući na pitanje da li pita Putina pre nego što prokomentariše izjavu nekog stranog zvaničnika, Peskov je rekao da "uvek postoji mogućnost da se predsednik upita da pojasni sbvoj stav".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading