Putin oduševio svet humanim gestom: Ispunio želju teško obolelom dečaku!

Autor:

Svet

18.12.2018

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin ispunio je obećanje dato Artemu Palijanovu (14), obolelom od teške bolesti kostiju, da će mu pred božićne i novogodišnje praznike ispuniti jednu od najvećih želja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

U pitanju je obilazak Sankt Peterburga helikopterom, što je za malog Artema lično uredio šef Kremlja, pokazavši mu i mapu delova grada koje će dečak imati priliku da vidi iz ptičje perspektive.

Predsednik je Artema, zajedno sa njegovom porodicom, ugostio u svojim odajama u Kremlju.

- Želim da vam svima čestitam Novu godinu i Božić - rekao je Putin na sastanku s porodicom mališana, a zatim malog Artema pitao kako se odlučio da nadleće baš Sankt Peterburg.

- Verujem da je interesantno videti ga odozgo jer je i ovako impozantan - rekao je kratko Artem, govoreći, podsetimo, o gradu u kom je Putin rođen.

Ruski lider je dečaka lično ispratio do helidroma nakon što mu je uručio i druge poklone. Inače, Artem je jedno od petoro obolele ruske dece kojima je Putin obećao da će im ispuniti praznične želje, a što je naišlo na oduševljenje širom sveta. To je, podsetimo, već njegova tradicija s obzirom na to da se svake godine trudi da iznenadi što više mališana u svojoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading