Sramna presuda za majku iz pakla! Bogatom pedofilu pokušala da proda ćerkinu nevinost

Autor: blic.rs, Republika

Svet

09.12.2018

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruskinja Irina Gladkik (35), koja je pažnju svetskih medija privukla pre nekoliko meseci nakon što je objavljeno da je pokušala da proda devičnastvo svoje 13-godišnje ćerke bogatom pedofilu, osuđena je na četiri i po godine zatvora.

Foto: Ilustracija

Gladkikova je uhapšena u zasedi policije nakon što je iz rodnog Čeljabinska otputovala u Moskvu sa prijateljicama i ćerkom kako bi ugovorila seks svog deteta sa bogatašem za milion i po rubalja, odnosno nešto više od 19.000 evra.

Pre nego što se zaputila u Moskvu, mami iz pakla drugarice su pomagale da nađe kupca, a ona sama nabavila je sertifikat od doktora da devojčica nikada nije imala seksualne odnose i napravila, kako je navedeno na sudu, seksualizovane fotografije maloletnice. Sve ovo, Gladikova priznala je u šokantnom snimku koje je objavilo rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Došle smo u Moskvu da upoznamo bogataša kako bi dobili finansijsku pomoć za davanje seksualnih usluga od strane moje ćerke – rekla je majka, a njena 25-godišnja prijateljica Alina Kukanova rekla je da je cilj putovanja bio "prodati prava na prvu noć" sa devojčicom.

Gladkikova i Kukanova uhapšene su u restoranu-splavu u Moskvi, kada je Irina, ne znajući da pregovara sa policijskim službenikom koji se pretvarao da je kupac sklapala dogovor o prodaji ćerkinog devičanstva.

Čim je uzela novac, i majka i njena prijateljica su uhapšene, a devojčica prvo je prevezena u moskovsku bolnicu, zatim predata baki na čuvanje, koja je sada i njen zakonski staratelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading