Ubila ga zbog nepodnošljivog se*sualnog ritma: Tvrdi da je to uradila "slučajno"!

Autor: blic.rs

Svet

08.12.2018

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena stara 62 godine osuđena je na sedam godina zatvora nakon što je utvrđeno da je tabletama ubila svog partnera, zbog, kako je priznala, njegovog seksualnog apetita.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Silva M. (62) optužena je da je u porodičnoj kući u Salcburgu, svom partneru Hajncu P. (73) dala veću količinu lekova za spavanje, pošto nije mogla više da izdrži seksualni ritam koji su imali. Kako se navodi, prema njenim rečima, dala mu je samo tri ili četiri tablete, želeći samo da ga omami bez namere da ga ubije.

Kada je shvatila da je on preminuo, prebacila je njegovo telo u kantu gde je ono stajalo oko tri nedelje. Za to vreme, ona je prodala Hajncov automobil, a koristila je i njegove kartice.

Kada je telo otkriveno, ona je odmah privedena, nakon čega se saznalo da je tražena zbog kriminalne prošlosti i u Nemačkoj. Taj podatak je pokušala da iskoristi u svoju odbranu, kada je prganama vlasti iz Salcburga rekla da se nije prijavila posle ubistva iz straha od izručenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading