Bizarno do koske! Ništa slično niste čuli: Ova devojka doji svog momka, a razlog je šokantan!

Autor: alo.rs

Svet

09.12.2018

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer (36) iz Atlante je dala otkaz na poslu kako bi mogla neometano dojiti svog dečka svaka dva sata.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Njen potez je pokrenuo lavinu poruka na društvenim mrežama od ljudi koji su osudili ovakvo ponašanje.

Dženifer Mulford je objasnila kako je htela vezu u kojoj može dojiti dečka jer je čitala da to produbljuje odnos između dvoje ljudi. Tražila je osobu s kojom bi to mogla praktikovati preko online servisa za upoznavanje, a u usputnom razgovoru je ideju spomenula svojoj srednjoškolskoj ljubavi Bradu.

- Videla sam da je znatiželjan i uzbuđen. U tom sam trenu shvatila da sam upoznala osobu svog života - pojašnjava Dženifer.

Dženifer, koja već ima odraslu kći (20), je dala otkaz na poslu kako bi mogla dojiti dečka. Mora ga dojiti svaka dva sata "na suvo" kako bi zavarala telo da ima bebu, a pije i razne hormonske tablete.

- Dala sam otkaz kako bih se posvetila ovome. Želim da uspe - kaže Džen.

Brad, koji većinu svog vremena provodi u teretani, kaže da to nikada ne bi radili u javnosti i da je dojenje dobro za zdravlje.

Nakon što je ova bizarna priča dospela u javnost mnogi su komentirali da je vest lažna, a neki su optuživali Dženifer da seksualizira dojenje.

- Zbog idiota, kao što su ovo dvoje, teško je majkama dojiti u javnosti bez nelagode. Seksualiziraju dojenje, a medicinski nema nikakvih dokaza da je dojenje dobro za odrasle. Majčino mleko je samo za bebe - kaže ljuta komentatorka na jednoj od društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading