Izetbegović: ZA JEDNOG PREDSEDNIKA SAM SIROMAŠAN ČOVEK

Autor: Tanjug

Svet

16.11.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živim skromno, hranim se u Predsedništvu i sve svoje ručkove sam plaćam, izjavio je odlazeći predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović Izetbegović, koji je i predsednik bošnjačke Stranke demokratske akcije, u intervjuu za regionalnu TV N1 rekao je da Predsedništvo BiH i inače ne troši mnogo i u prilog tome naveo da će trećinu budžeta za reprezentaciju ostaviti svom nasledniku.

Izetbegović živi skromno

- Ja lično, živim vrlo skromno. Hranim se u Predsedništvu, ali platim sve svoje ručkove. Za jednog predsednika sam siromašan čovek. Imam kuću, nemam automobil. Imam parcelu od dva duluma - rekao je Izetbegović, te dodao da će se za koji dan naći na birou rada.

On je potvrdio da su građani Bosne i Hercegovine siromašni, mada, dodao je, sve su manje siromašni. 


Kao pozitivno je naveo da je dok je on bio na čelu Predsedništva zaposleno 70.000 ljudi, i to uglavnom u realnom sektoru, ali je dodao da je smanjenju nezaposlenosti doprineo i odlazak ljudi iz BiH, što on vidi kao najveći problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading