(VIDEO) Pretresom srpskog kamiona u Zagrebu otkriveno 120 kg droge! Uhapšen Srbin i dva Crnogorca!

Autor: Republika

Svet

03.11.2018

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska TV stanica RTL nezvanično saznaje da je u kamionu beogradskih registarskih tablica koji je zagrebačka policija zaustavila u naselju Trnovčica otkriveno 120 kilograma marihuane, a da su prilikom zaplene kamiona privedene tri osobe - državljanin Srbije i dva državljanina Crne Gore

Foto: facebook.com/24sata.hr
Slika sa lica mesta

Zagrebačka policija je u naselju Trnovčica zaustavila kamion beogradskih registarskih tablica, javlja Index.hr. Pošto je kamion zapečanjen, otvoren mu je krov i iz njega vade crne vreće.

Navodi se da su na terenu pored policije i carina i vatrogasci. Hrvatski sajt navodi da je ulica u kojoj se akcija odvija blokirana. Hrvatska televizija RTL nezvanično saznaje da je u kamionu beogradskih registarskih otkriveno 50 kilograma marihuane. 

Prema informacijama te televizije, prilikom zaplene kamiona privedene su tri osobe - državljanin Srbije i dva državljanina Crne Gore. Kako navode mediji, policija će više informacija dati nakon kriminalisticke obrade koja je u toku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading