DAN ODLUKE U BiH: Do 11 sati izlaznost 11,41 odsto

Autor: Tanjug

Svet

07.10.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Centralne izborne komisije (CIK) BiH Branko Petrić izjavio je danas da je izlaznost do 11 časova na biračkim mestima u BiH 11,41 odsto, što je za oko tri odsto manje nego pre četiri godine u istom periodu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako je rekao, u prvom preseku ne nalaze se podaci iz Doboja, Brčkog i Bijeljine odakle još nisu stigli podaci o izlaznosti. Najveća izlaznost je u manjim sredinama, a prednjači Kalinovik gđe je izlaznost do 11.00 časova 31 odsto, prenose Nezavisne.

- Bilo je pomalo kašnjenja od 20 do 70 minuta, od čega više od polovine od dva do 15 minuta, uglavnom u većim gradovima, jer je neko kasnio. Ponegde je neko izostao, a trebalo je da se pojavi, pa je potrajalo dok je pronađena zamena - kazao je Petrić i dodao da niko neće biti oštećen za svoje pravo glasa.


Prema njegovim rečima, CIK je u stalnoj komunikaciji sa svim bezbednosnim agencijama u BiH i za sada nema nikakvih neobičnih situacija i problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading