BANJALUKA TEMPIRANA BOMBA! MUP izdao saopštenje, zbog mogućih nereda na ulicama

Autor: Tanjug

Svet

05.10.2018

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MUP Republike Srpske pozvao je još jednom građane Banjaluke i sve one koji će danas doći u taj grad se uzdrže od ponašanja kojim bi se ugrozila bezbednost građana Republike Srpske i njihova imovina.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Iz MUP-a ističu da će svi prestupnici biti identifikovani i sankcionisani u skladu sa zakonom

U Banjaluci na Trgu Krajine za 18.00 časova zakazan je skup Pravda za Davida.

Svoju centralnu tribinu SzP uoči predstojećih izbora, koji će biti održani u nedelju, pre nekoliko dana je otkazao, ali su opozicione stranke pozvale svoje članstvo da podrže okupljanje na Trgu Krajine, prenela je RTRS.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske saopštilo je ranije da raspolaže informacijama da se organizuje dolazak određenih grupa u Banjaluku s ciljem da izazovu incidente, koji bi podrazumevali narušavanje javnog reda i mira, međusobne fizičke sukobe i sukobe s policijom.


"S obzirom na navedeno, biće povećano prisustvo policijskih službenika na ulicama, koji će vršiti pojačane kontrole lica i vozila", navode u MUP-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading