Veteranu smetao dečiji rođendan, pa je RAZNEO SVOJU KUĆU

Autor: Tanjug

Svet

17.09.2018

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U hrvatskom gradu Opuzenu, na jugu Dalmacije, rano jutros okončana je višečasovna drama koju je izazvao ratni veteran aktiviranjem plinske boce u svojoj kući i izazivanja eksplozije i požara, a razlog je bila svađa zbog proslave dečijeg rođendana u susedstvu.

RepublikaFoto: Tanjug/M. VOLARIĆ
Foto: Ilustracija

Prema pisanju "Slobodne Dalmacije", radi se o osobi koja je već pravila probleme, a HRT je objavio da je u pitanju ratni veteran 116. Neretvanske brigade koji je oboleo od posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP).

Portal index.hr prenosi pisanje lokalnih medija da je juče popodne taj 49-godišnji muškarac pretio, a potom i aktivirao plinsku bocu, a na mesto događaja odmah su izašli pripadnici policije iz Metkovića, vatrogasci i Hitna pomoć.

Muškarac se popeo na deo krova kuće, a prilikom policijske intervencije, oštrim predmetom je ranio policajca koji je prebačen helikopterom u KBC Split, a još jedan policajac je lakše povređen.

Posle 23 časa sinoć na teren su izašli pripadnici specijalne policije sa zadatkom da muškarca skinu sa krova.

Portal navodi da je sve navodno počelo zbog dečijeg rođendana u susedstvu, jer je ratnom veteranu smetalo glasno dečije veselje. Izbila je svađa, susedi su pozvali policiju, nakon čega je krenula drama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading