RODITELJI MONSTRUMI! Izveli bebu iz porodilišta, A ONDA SU JE BACILI U PROVALIJU!

Autor: Novosti.rs

Svet

15.09.2018

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Š. (56) osumnjičen je da je ubio svog nekoliko dana starog sina tako što ga je bacio kraj puta u mestu Miljkovići kraj Mostara

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nestanak bebe, rođene 2. septembra, policiji je prijavio deda, otac detetove majke nakon što je celoj porodici bilo čudno što bebe nema a iz porodilišta je beba otpuštena 6. septembra sasvim zdrava.

Nakon razgovora s policijom, otac bebe Miroslav Š. odveo je policiju do grmlja gde su bacili dete.

- M. Š. se sumnjiči da je 6. septremba 2018. godine u poslepodnevnim satima, po prethodnom dogovoru sa suprugom da liše života svoje tek rođeno muško dete, a neposredno nakon što su ga izveli iz Kliničke bolnice u Mostaru, zaustavio vozilo u mestu Kobilovača u blizini Mostara i bacio nosiljku u kojoj se nalazilo novorođenče u provaliju pored puta. Usled povreda dete je preminulo - saopšteno je iz Tužilaštva.

Mrtvo novorođenče pronađeno je u sredu pored puta Mostar-Čitluk. Utvrđeno je da je dečak rođen pre više od sedam dana te da su ga roditelji bacili u grmlje u mestu Miljkovići. Mrtvo telo pronašli su policajci.

Miroslav i njegova supruga imaju troje maloletne dece, a koju im je nakon ovog šokantnog događaja oduzeo Centar za socijalni rad iz Gruda.

- Decu smo smestili u Majčino selo u Međugorju na rok od dva meseca. Rešenje smo dostavili Tužilaštvu u Mostaru - rekao je Veselko Pezer, direktor Centra.

Radnici Centra za socijalni rad iz Gruda bili su prisutni tokom privođenja majke, koja je nakon svedočenja u ovom slučaju puštena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading