HOROR U OSIJEKU: Mladić izbo nožem dečaka jer je pričao u bioskopu!

Autor: blic.rs

Svet

27.08.2018

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak od 15 godina nožem je uboden u nogu u bisokopu u osječkom trgovačkom centru, a povredio ga je 24-godišnjak kojem je smetala buka!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Napad se dogodio u subotu. Napadač je od ranije poznat policiji. Za 24 godine već je stigao da povredi tri osobe, računajući i poslednji napad.

Projekcija filma se bližila kraju kada se odigrala krvava drama.

- Posvađali su se jer je dečak pričao glasno i taj stariji izvadio je nož i ubo ga u bedro - pričaju očevici.

Kako se saznaje, 15-godišnjak bio je u društvu svojih nekoliko prijatelja, vršnjaka, a 24-godišnjak ih je nekoliko puta "opominjao" da se stišaju. Na kraju je pukao, izvukao mali preklopni nožić i nasrnuo na dečaka.

- Zadao mu je ubodnu ranu u desnu natkolenicu. Hitna pomoć prevezla je povređenog dečaka u bolnicu u Osijeku, gde su mu utvrđene lakše telesne povrede - rečeno je u PU osječko-baranjskoj.

Dečak je, dodaju, otpušten iz bolnice. Dečakovo društvo razbežalo se u strahu kada je videlo da im je prijatelj povređen. Policiju nije čekao ni napadač. Pružao je otpor pa su, kako bi sprečili beg, policajci upotrebili sredstva prisile.

Napadaču sledi krivična prijava za pokušaj nanošenja teške telesne povrede. U dosijeu već ima dva slična krivična dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading