VMRO-DPMNE NAJAVLJUJE: Ići ćemo od "vrata do vrata" i lobirati protiv sporazuma sa Grčkom

Autor: Tanjug

Svet

25.08.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider opozicione partije VMRO DPMNE Hristijan Mickoski rekao je danas da će ta partija svojim resursima voditi kampanju "od vrata do vrata" protiv sporazuma o promeni imena te biše jugoslovenske republike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako je naveo, ta partija još uvek nije donela odluku da li će pozvati članove da izađu na referendum 30. septembra, a to će saopštiti kada se definiše konačan stav u odnosu na sam čin glasanja i učestvovanja na referendumu, prenela je agencija MIA.

Mickoski je dodao da će se VMRO DPMNE odreći dela svog novca za referendumsku kampanju koji je makedonska vlada obezbedila parlamentu, te da će predložiti da se deo novca predviđen za kampanju donira za gimnaziju u Tetovu.


U Makedoniji će 30. septembra biti održan referendum na kojoj će građanima biti postavljeno pitanje da li su za članstvo u EU i NATO, uz prihvatanje sporazuma između Atine i Skoplja o promeni imena u Severna Makedonija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading