HOROR U SUTOMORU: Napadnuti mladići iz Srbije, jednom se LEKARI BORE ZA ŽIVOT!

Autor: Republika

Svet

23.08.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbije, S. N. (28) iz Rume, u kritičnom je stanju od posledica povreda u incidentu koji se dogodio na sutomorskom šetalištu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

"Standard" javlja da je on jutros rano primljen u barsku bolnicu u nesvesnom stanju, a njegov drug je tom prilikom saopštio da je S. N. pao niz stepenice apartmana u kojem je smešten.

Iz bolnice su obavestili službenike Centra bezbednosti Bar, a mladić je hitno prevezan u Urgentni centar podgoričkog Kliničkog centra, a zatim i prebačen u jedinicu intenzivne nege gde se i dalje nalazi u stanju kome.

Kako prenosi Standard, policija je privela na saslušanje prijatelje povređenog mladića, kako bi utvrdili okolnosti prilikom kojih je nastala povreda.

Tokom saslušanja u kancelariji, inspektori su primetili da i njegov drug ima povrede vilice koje je pokušao da prikrije, pa su došli do njegovog priznanja da se incident nije dogodio usled pada, već prilikom napada na sutomorskom šetalištu, prenosi Standard.

Kako saznaju, ovi mladići su pijani udarali boksersku krušku kada su naišla dva nepoznata mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo S. N., a onda i njegovog druga. Od siline udarca mladić je pao i udario glavom od pločnik. Međutim, uprkos bolu koji je osećao otišao je u apartman i legao da spava, a na putu do apartmna je više puta povratio, piše Standard.

Rano jutros je prijatelj pokušao da probudi mladića i nije uspeo, video da je S. N. bez svesti, nakon čega je odmah pozvao hitnu pomoć.

O slučaju je obavešteno Više državno tužilaštvo u Podgorici koje je pokrenulo uviđaj, a policija intezivno radi na identifikaciji momka koji je S. N. i njegovom drugu naneo povrede na barskom šetalištu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading