BIVŠA SUPRUGA MI OTELA SINA, NE SPAVAM VEĆ 15 DANA: Vapaj neutešnog oca iz Sarajeva

Autor: Republika

Svet

11.08.2018

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirza Laličić iz Sarajeva već 15 dana pokušava da sazna sudbinu svog petogodišnjeg sina O. L., kog je, prema njegovim rečima, otela njegova bivša supruga Sabina Behram.

RepublikaFoto: facebook.com/mirza lalic
Mirza Laličić sa suprugom Sabinom dok su bili u braku

On tvrdi da je dogovor bio da Sabina ode sa detetom na more u Neum, čemu se Mirza nije protivio, jer majka nije imala nameru da prelazi granicu. Drama je, međutim, nastala kad se dečak nije vratio kući 27. jula, kako se Mirza dogovorio sa Sabinom, zbog čega je 30. jula prijavio slučaj Policijskoj upravi Novi Grad.

Nisam davao saglasnost za odlazak na more, nisam imao potrebe, jer je rekla da će ići u Neum. Dečakov pasoš još je kod mene. Potvrđeno mi je iz Tužilaštva da je prešla granicu mimo mog odobrenja, dogovora i sudskih odredbi - ispričao je Laličić.

 

 

Od 27. jula, kaže da nema nikakve informacije o svom sinu, a slučaj je preuzelo Tužilaštvo Kantona Sarajevo.

- Petnaest dana sam bez informacija o tome je li dete dobro, zdravo, a nemam ni informacije da li iko išta radi po ovom pitanju. Prioritet mi je da vratim dete i da saznam njegovu sudbinu. To je sad stvar institucija. Je li sa falsifikovanim dokumentom prešla granicu ili, ako je ovaj pasoš kod mene nevažeći, kako je izvadila novi pasoš bez mog znanja, saglasnosti, pristanka - govori ovaj očajni otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading