ŠOK NA SVINGERSKOJ PLAŽI U ROVINJU: Ranjena dva muškarca u pucnjavi!

Autor: Republika

Svet

04.08.2018

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe su ranjene u pucnjavi koja se dogodila u baru na rovinjskoj plaži Punta križa u petak ujutro, a nepoznati počinioci su u begu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Rovinj

Obojica ranjenih muškaraca, 57-godišnji Z. M. iz Zagreba i 44-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine su hitno prebačeni u pulsku Opštu bolnicu na lečenje, prenosi Glas Istre.

Oni su odmah operisani i da su u teškom stanju. Navodno imaju više prostrelnih rana. Stariji muškarac je ujedno i vlasnik tog bara koji se nalazi na poznatoj svingerskoj plaži.

Prema nezvaničnim informacijama, ne zna se tačno koja je uloga vlasnika lokala i njegovog prijatelja u ovom incidentu i jesu li uopšte oni bili meta nepoznatih počinioca ili su se oni umešali u neku svađu pa su dobili metak.

Juče je na mestu događaja bila policija koja je pazila automobil BMW poljskih registracija. Isto vozilo je bilo opasano policijskom trakom, a na njemu nije bilo tragova pucanja ili oštećenja, a očigledno ima veze sa samim događajem pa je moguće da su prave mete, a možda i počinioci stranci. Lokal koji u petak nije radio je takođe bio neoštećen bez tragova nekakve borbe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading