(FOTO) NESTALA SVETLANA (27): RODITELJI MOLE ZA POMOĆ!

Autor: Republika

Svet

19.07.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tivatska policija od sinoć traga za Svetlanom Peković (27) iz Kolašina, čiji je nestanak oko 21 sat u sredu prijavila njena porodica.

Kako prenose "Vijesti", devojka je bila sezonski zaposlena u supermarketu "Voli" u Radanovićima, a privremeno je boravila u smeštajnom objektu te kompanije za njene radnike u Sutvari u Grblju.

Prema nezvaničnim informacijama, Svetlana je poslednji put viđena u sredu veče u Tivtu, u Kalimanju blizu hotela "Helada", nakon čega joj se gubi svaki trag. Signal njenog mobilnog telefona navodno je bio lociran na širem području obližnje Župe koju su sinoć oko ponoći intenzivno pretraživali policija i vatrogasci, ali ništa nije otkriveno. Njen mobilni telefon je u međuvremenu ugašen, a policija i njena porodica čiji su članovi u međuvremenu došli u Tivat, intenzivno tragaju za nestalom devojkom.

Istraga koja je u međuvremenu započela ide u nekoliko pravaca kako bi se utvrdio pravi razlog njenog iznenadnog nestanka i time potraga za devojkom iz Kolašina uputila u pravom smeru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading