MAŠALA: MOREM KOD ULCINJA PLUTA TONA DROGE!

Autor: MILJANA M. LESKOVAC - DRAGANA SIMIĆ

Svet

13.07.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od jedne tone marihuane pluta otvorenim morem u neposrednoj blizini Ulcinja. Sumnja se da su drogu odbacili krijumčari iz Albanije, koji, kako se sumnja, svakodnevno, morskim putem, švercuju narkotike prema Italiji.

RepublikaFoto: Republika
Ilustracija

Paketiće u moru su primetili ribari koji love tunu, pa su o svemu obavestili pripadnike granične policije, koji su obilazeći more na otvorenom primetili stravičan prizor, o čemu su odmah obaveetili nadležno tužilaštvo. Najveći deo paketa s drogom struja je odvukla u albansku teritoriju, a u toku je uviđaj na licu mesta, piše borba.me.

Nedavno su privedena tri albanska državljanina koja su pobegla italijanskoj policiji zahvaljujući brzom gumenjaku, a koji su švercovali drogu preko mora.

Droga je bila spakovana u manje paketiće, a tek kada se izvuče iz mora biće jasnije o kojoj količini se tačno radi. Osim paketića nije pronađen nikakav trag koji bi vodio do osumnjičenih za šverc ove droge.

-Obilaskom terena, tj, mora, na granici Crne Gore i Albanije, a na dojavu nekih ribara, primećeno je nešto neuobičajeno u vodi. Kada smo prišli, na stotine paketića je bilo u vodi, a kada smo otvorili jedan videli smo da se radi o narkoticima. Ne zna se tačno koliko ima droge, a prva pretpostavka je da je između tone i tone i po droge - kaže naš sagovornik.

Prošle godine u maju, takođe u moru kod Ulcinja zaplenjena je skoro ista količina droge, ali tada su uhapšena dva lica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading