Džiber Rama briljirao stajlingom i u Podgorici!

Autor:

Svet

05.07.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkad se tokom 2017. na više važnih političkih događaja pojavljivao u smelim odevnim kombinacijama i time izazivao posebnu pažnju medija u regionu, albanski premijer Edi Rama očigledno je umislio da je ozbiljan trendseter, pa je običaj sklapanja nespojivog nastavio i 2018. Tako se na zajedničkoj sednici albanske i crnogorske vlade u Podgorici u utorak pojavio u teget odelu i crnim sportskim patikama, dok su mu se ispod vidno kratkih nogavica videle čarape braon boje.

- Džiber Rama je sada stvarno preterao - glasi samo jedan od komentara korisnika društvenih mreža ispod fotografije koju je sa Ramom postavio ponosni crnogorski premijer Duško Marković.

 

 

Komentar na mrežama: Možda je ovo ipak bolje od kombinacije donjeg dela trenerke, sakoa i majice sa amblemom

Inače, da bi utisak bio kompletan, Rama je svoj stajling upotpunio šarenom kravatom na kojoj su izvezena slova "AL", što je skraćenica imena njegove zemlje.

- Možda je ovo ipak bolje od kombinacije donjeg dela trenerke, sakoa i majice sa amblemom - glasi još jedan komentar koji aludira na ranije Ramine šik-kombinacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading