EVO ŠTA JE RAMA ODGOVORIO PROTESTANTIMA

Autor: Tanjug

Svet

26.05.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjih antivladinih protesta u Tirani na hiljade pristalica opozicije pozvalo je na ostavku aktuelnog premijera Albanije Edija Rame uz povike "Ramo, odlazi", a on se na Fejsbuku "zahvalio demokratama koji se protive aktuelnoj vladi, ali su odbili poziv da učestvuju na protestu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edi Rama

Po završetku protesta opozicije u Tirani, premijer Albanije Rama koji se trenutno nalazi u abanskom gradu Beratu, oglasio se na Fejsbuku.

- Hvala svim demokratama koji ne odobravaju aktuelnu vladu, ali su odbili poziv da učestvuju na protestu, koji zvuči smešno i nevernički za svakog Albanca koji ne prihvata da naudi svojoj zemlji zbog skrivenih interesa - poručio je Rama na Fejsbuku, prenosi albanska nacionalna agencija ATA.

Učesnici protesta šetali su kroz glavni bulevar u Tirani uzvikujući "Ramo, odlazi" i mašući zastavama Albanije i Evropske unije, a neki su, prenosi AP, bacali kamenje na zgradu Raminog kabineta i Ministarstva unutrašnjih poslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading