DETALJI MAFIJAŠKE LIKVIDACIJE U CG: Kruščić izrešetan sa 9 metaka, policija pretresa KAVČANE!

Autor: Republika

Svet

24.05.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više osoba privedeno je u policiju na saslušanje, zbog ubistva vlasnika diskoteke "Bigl", Miodraga Kruščića. Viša državna tužiteljka naložila je obdukciju, a kako se nezvanično saznaje, Kruščić je ubijen sa devet metaka.

Foto: facebook.com
Ubijen zbog saradnje sa opasnim momcima

Novinarka ND "Vijesti" Jelena Jovanović saslušana je u Višem tužilaštvu kao svedok, jer je prisustvovala egzekuciji, saznajemo od izvora bliskih istrazi, pišu "Novosti".

- Od sinoć privodimo osobe za koje sumnjamo da su članovi organizovanih kriminalnih grupa, ili su bliska njima. Osim bezbednosno interesantnih lica saslušavaju se i poznanici ubijenog Kruščića. Pretresen je i veći broj lokacija širom države - kazali su nezvanično iz policije.

Pregledaju se snimci sa kamera u kafiću "Palata" u kojem je Kruščić upucan, kao i kamera postavljenih u okolini.

U izgorelom vozilu pronađeni su delovi oružja.

Diskoteka "Bigl" je inače nekoliko puta do sada bila meta napada. U martu ove godine na nju je, u ranu zoru, bačena bomba.

- Ne mogu u ovom trenutku ni da pretpostavim, i ne bih se bavio tim nagađanjima. Nezahvalno je govoriti ko je mogao da bude izvršitelj i iz kojih motiva je to počinio - rekao je tada Kruščić.

Lane je ta diskoteka zbog lažnih dojava o bombi više puta bila ispražnjena.

Policija je rasvetlila samo jednu dojavu za koju je osumnjičen navodni član "kavačkog klana" Vladimir Roganović.

Ubica Miodraga Kruščića najverovatnije je iz Crne Gore jer dobro poznaje teren i okolinu Podgorice, nezvanično se saznaje iz policije.

Isti izvor tvrdi da se pod lupom policije nalazi ogranak kavačkog klana iz Podgorice, jer kako kaže, bez sumnje je u pitanju nastavak obračuna tog i škaljarskog klana.

Kruščić je najverovatnije ubijen zbog poslovnih odnosa sa pripadnicima škaljarskog klana i to iz pištolja marke "glok" kalibra 9 mm.

Očevici ubistva su opisali ubicu kao visokog, krupnog, obučenog u crno, sa kapuljačom i silikonskom maskom preko lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading