O OVOJ PRIČI BRUJI REGION: Dete u vrtiću dali pogrešnoj baki, A NJOJ NIŠTA NIJE BILO ČUDNO...

Autor: www.24sata.hr, Republika

Svet

22.05.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji incident sa ipak srećnim krajem dogodio se u okolini Đurđevca kada je baka došla po unuka u jednom od vrtića ovog hrvatskog mesta, piše portal 24sata.hr.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, kako navodi ovaj portal baka je iz vrtića uzela sasvim drugo dete a da pri tom nije ni primetila da mališan nije njen unuk.

Kada je majka deteta došla u vrtić, vaspitačica i ujedno direktrorica vrtića rekla joj je da je njenog sina odvela baka. Majci je to bilo neobično, pa ipak je otišla kući i pitala svekrvu da li je dovela dete, na šta je ona odgovorila da nije.

Kako navodi 24sata.hr, majka je odmah pozvala policiji i odjurila u vrtić i izvab sebe pretraživala dečje ormariće kako bi utvrdila čije cipele nedostaju.

- Bila sam u šoku, nije bi bilo jasno šta se dogodilo, dok me vaspitačica uveravala da je dete kod kuće s bakom, a nije bilo. Cipele mog sina bile su u ormariću, a obuća jednog mališana, koji je još bio u vrtiću, su nedostajale. Tada smo shvatili da bi to moglo biti to - rekla je majka. 

Kako je ispričala, potom su nazvali su majku deteta koje je još bilo u vrtiću, a cipela u ormariću nije bilo.

Ona je nazvala baku, koja je shvatila da to ipak nije njeno unuče.

- Ne znam kako je to moguće. Baka rekla da je dete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk - nadodaje majka.

- Srećom, slučaj je brzo rešen, došlo je do zabune i tu nema elemenata krivičnog dela ni prekršaja- izjavio je portparol policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading