UŽAS U SARAJEVU: Lopovi ranili dva policajca!

Autor: Agencije

Svet

22.05.2018

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva policajca povređena su u sarajevskoj opštini Novi Grad, sukobivši se sa kradljivcima automobila na jednom parkingu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sarajevski policajci povređeni u pucnjavi/Foto: Ilustracija

U saopštenju se navodi da su jutros oko pet sati, tri nepoznate osobe koje su na jednom parkingu pokušale da ukradu automobil "škoda oktavija", pucale prema policajcima, koji su im uzvratili vatrom. Lopovi su potom automobilom marke "audi" krenuli u pravcu Istočnog Sarajeva, na teritoriju Republike Srpske, pri čemu su automobilom naleteli na policajce, navedeno je u saopštenju.

Jedan policajac je zadobio teške telesne povrede i zadržan je na bolničkom lečenju, dok je drugi lakše povređen i pušten je na kućno lečenje.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo saopštili su da rade na rasvetljavanju ovog krivičnog dela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca u saradnji sa ostalim policijskim agencijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading