Vlasnik diskoteke ubijen zbog DRUŽENJA SA "ŠKALJARCIMA"?!

Autor: Republika

Svet

22.05.2018

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sulasnik podgoričke diskoteke "Bigl" Miodrag Kruščić, koji je ubijen u ponedeljak, nije se osećao bezbednim, piše portal cdm.me.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Crnogorska policija traga za ubicom Kruščića

Kako se navodi, on je početkom godine od policije tražio da se izjasni da li mu je ugrožena bezbednost zbog pisanja medija i njegovog povezivanja sa "bezbednosno interesantnim osobama" - Stevanom Stamatovićem, Milićem Šakovićem i Jovicom Vukotićem, navodno članovima Škaljarskog klana.

- Kruščić se u središtu medijske pažnje našao 8. januara prošle godine, kada je policija izvršila ciljanu raciju u "Urban bistrou 21", gde su službenici u uniformi i civilu priveli bezbednosno interesantne osobe - Podgoričane Stevana Stamatovića, Milića Šakovića, Bobana Vuksanovića, Miodraga i Aleksandra Jokića iz Kotora, kao i Kruščića. Prilikom kriminalističke obrade, on je u policiji, a kasnije u Tužilaštvu, dao izjavu da je vlasnik torbice, zaplenjene sa stola za kojim je sedeo, a u kojoj je pronađen repetirani pištolj i lična dokumenta Stevana Stamatovića - navodi crnogorski portal. 

Dodaje se da su Dnevne novine pisale da je Kruščić od policije tražio da utvrdi da li je bezbedan, uz navode da mu mediji crtaju metu na čelu povezujući ga sa "škaljarcima". 

- Zato je od Uprave policije i Tužilaštva tražio da prvo utvrde da li je pripadnik kriminalnog miljea sa kojim se dovodi u vezu, te da ukoliko jeste snosi odgovornost. Navodno, kako je naveo, ukoliko nije, izrazio je očekivanje da su mu bezbednosna procena i pojačana policijska pažnja neophodne. Ubrzo nakon toga službenici Uprave policije napravili su procenu bezbednosti Kruščića i utvrdili da rizik po njegovu sigurnost nosi isključivo druženje sa pripadnicima iz kriminalnog miljea, odnosno iz takozvanog škaljarskog klana. Prema nezvaničnim informacijama, ova procena Kruščiću je usmeno saopštena i skrenuta mu je pažnja da povede računa o svom kretanju, druženju i poslovima sa pripadnicima ove kriminalne grupacije, koji važe za neformalne suvlasnike popularne diskoteke - dodaje se. 

Kruščić je pre nekoliko meseci otvorio diskoteku "Bigl", a ranije je bio vlasnik nekoliko podgoričkih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading