Monstrum sam okrenuo policiju - "ZAKLAO SAM CURU KOJU SAM VOLEO"!

Autor: Republika

Svet

21.05.2018

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zaklao sam curu koju sam voleo", rekao je uznemirenim glasom u nedelju oko 8 sati ujutro Ivan K. (36), stari policijski znanac. Bio je to telefonski poziv policiji, zbog koga su pred kuću u Grintavečkoj ulici u zagrebačkim Gajnicama brzo pristigli policajci.

Hrvat iskasapio partnerku i sam pozvao policiju/Foto: Ilustracija

Prizor koji su zatekli u kupatilu stana nikoga nije mogao ostaviti ravnodušnim. Ivanova tri godine starija partnerka Anita N. (39) bila je u lokvi krvi zbog višestruko nanesenih povreda nožem. Njen dečko Ivan K. odmah je uhapšen i odveden u policijsku stanicu na kriminalističko istraživanje, a kako nezvanično saznaje "Jutarnji list", krvavi zločin koji je uznemirio celi kvart počinio je pod vidnim uticajem alkohola.

Susedi u inače mirnoj ulici zgroženi su tim činom. Nisu čuli ni viku ni zapomaganje, a da se nešto dogodilo saznali su tek kad su policajci izjurili iz svojih vozila i utrčali u Anitino i Ivanovo dvorište.

- Videla sam ih sinoć. Prolazili su ulicom s bolesnim psom, za kojeg su i Ivan i Anita živeli. Ona je bila zaista draga osoba. On je, pak, vrlo poseban lik. U nju zaljubljen do ušiju. Zapravo, i Aniti i Ivanu kujica Gizma bila je celi svet. Anita je svojevremeno živela na početku ulice. A u subotu uveče spomenula je da su uživali gledajući kraljevsko venčanje i da njih dvoje u mislima žive na takav način. Bajkovito. I onda se dogodio zločin. Prestravljeni smo. Nikad ne bismo pomislili da je on kadar učiniti tako nešto, iako smo znali da ima neku kriminalnu prošlost - rekla je za Jutarnji list jedna od stanarki Grintavečke ulice.

Druga komšinica je za "24sta.hr" rekla kako su u kuću ubijene žene više puta dolazili lekari i Hitna pomoć. Navodno je imala problema s drogom. Inače pre šest mjeseci kod ubijene se doselio njen dečko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading