MONSTRUM IZ ŠIBENIKA OSUĐEN NA 40 GODINA: Brutalno ubio oba roditelja, osuđen i saučesnik

Autor: Net.hr, Republika

Svet

17.05.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud u Zadru osudio je TIna Šunjergu na 40 godina za brutalno ubistvo roditelja.

Od 40 godina zatvora na koliko je osuđen oduzeće mu se vreme koje je proveo u zatvoru.

Osim njega, osuđen je i njegov prijatelj koji je bio s njim u automobilu kada je ubio majku. Njega je DORH teretio za neprijavljivanje krivičnog dela.

On je osuđen na tri godine zatvora uslovno.

Sud je u ponedeljak imao poslednju raspravu koja je trajala gotovo dva sata te su najavili kako će presuda biti objavljena danas.

Šibensko tržavno tužilaštvo tereti ga za dva teška ubistva iz bezobzirne osvete i to na posebno okrutan način. Maksimalna kazna za to krivično delo je i do 50 godina zatvora.

Ovaj mlađi punoletnik optužen je za dva teška ubistva iz bezobzirne osvete nakon što je pred očima prijatelja hicem u potiljak najpre ubio majku Silvanu (46) dok je sedela na prednjem sedištu automobila, a nakon toga otišao je kući i na isti način hladnokrvno ubio oca Marina (45).

Ako sud presudi da je bila reč o "običnim" ubistvima, Šunjerga može dobiti po 20 godina zatvora za svako.

Iako je zločin koji je počinio nezamisliv, Šunjerga je u trenutku počinjenja, prema nalazu veštaka, bio uračunljiv, a psihijatrijski nalazi ga opisuju kao narcisoidnu osobu, s niskim pragom tolerancije, i da je sklon agresivnom reagovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading