OVO je bivši LJUBAVNIK bogate Ukrajinke koji je osumnjičen za NJENO UBISTVO U KOTORU!

Autor: Republika

Svet

13.05.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saslušala osobu za koju se sumnja da je ubila Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu, a kako prenose crnogorski mediji, u pitanju je sin visokog funkcionera iz Crne Gore.

RepublikaFoto: anastasia lashmanova/ Instagram
Anastasija Lašmanova

On je, kako se navodi, sate proveo u stanici. 

Telo Ukrajinke je našla prijateljica u petak, a uviđaj je nastavljen i dan kasnije.

Prema informacijama "Vijesti", Lašmanova je imala više ubodnih rana. Policija je u petak saopštila da se sumnja da je Ukrajinka izbodena na smrt najverovatnije nožem.

U toku je dalja istraga o ovom kako kažu u policiji, zločinu iz strasti.

Lašmanova je bila izvršna direktorka kompanije "Mimoza Group" i "Sea Trade", a stoji iza izgradnje hotela "La perla" u Tivtu, izgradnje novog hotela "Mimoza", na mestu na kome je bio istoimeni stari hotel.

Njene kompanije su iza kontroverznog projekta uređenja obale i izgradnje ugostiteljskog objekta na rtu Sveta neđelja u Kamenarima i izgradnje Ponte Seljanovo.

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme "Mimoza Group" stoji ruski biznismen Valerij Zadorin koji je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije "Aroma". On je Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading