Mirjana (29) priznala da je zadavila svoju bebu: RAZLOG UBISTVA JE STRAVIČAN!

Autor: Republika

Svet

12.05.2018

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baranka Mirjana Došljak Škrijelj (29) priznala je tokom saslušanja Višem državnom tužiocu da je usmrtila šestomesečnog sina. U subotu ujutro Viši državi tužilac Željko Tomović odredio je Mirjani Škrijelj tužilačko zadržavanje do 72 sata.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Njoj se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo na štetu deteta. Ona je i tužiocu priznala krivično delo. Tokom saslušanja tvrdila je da je bolesna, te da pije tablete. Nije objasnila način kako je usmrtila dete. 

Njoj je dodeljen advokat po službenoj dužnosti, Dragan Kovačević, koji za sada ne želi da komentariše slučaj.

Podsetimo, nezapamćena tragedija dogodila se u sutomorskom naselju Mirošica u četvrtak veče. Beživota beba dovedena je u Službu hitne pomoći u Baru, odakle je upućena u Opštu bolnicu Bar. Iako su lekari mogli samo konstatovati smrt, pokušali su oživljavanje deteta. Na žalost, sve je ostalo samo na njihovim naporima.

Za to vreme, prema našim saznanjima, u bolnici Mirjana Došljak Škrijelj, nije pokazivala emocije, stajala je sa strane bez reakcija. O smrti bebe lekari su obavestili policiju.

U zvaničnom saopštenju Uprave policije navodi se da je utvrđeno “smrt deteta nastupila nasilnim putem”.

Dan nakon što je beba tragično stradala, roditelji su privedeni u Centar bezbednosti Bar.

Zbog sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo na štetu deteta, majka tragično stradale bebe je uhapšena, piše Informer.

Osumnjičena nema više dece.

Nezvanično saznajemo da je ona bila sama sa detetom u kući kada se dogodila tragedija. Tokom saslušanja, inspektorima je bila sumljiva njena priča, jer je u kratkom roku ispričala dve verzije. To je i bio razlog da je podvrgnu poligrafskom testiranju. Osumnjičena nije prošla poligraf.

Navodno ona je navodila da je bebu zadavila jer muž nikada nije bio kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading