KARLEUŠA napala Dodika: NEMOJ DA TI "PJEVALJKA" JE*E MATER DŽUKAČKU!

Autor:

Svet

10.05.2018

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je brutalno odgovorila predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, koji je juče u Banjaluci rekao da ima više hitova "od pevaljke iz Beograda koja pokušava da na određen način kvalifikuje RS".

RepublikaFoto: youtube.com/Samozavaseoci
Jelena Karleuša

- Prvo, nemoj da ti "pjevaljka" je*e mater dzukačku! Drugo, ajde ti u Banjaluci napravi miting, a ja paralelno koncert, pa da vidimo KOGA NAROD VIŠE PODRŽAVA! Mrš!'' - napisala je Karleuša na svom profilu.

 


 

 

Diva je na svom Tviteru podržala grupu "Pravda za Davida" i kritikovala vlast, policiju i sudstvo Republike Srpske, a na to je dobila kritike Milorada Dodika koji je doveo u pitanje njeno pevačko umeće:

''Vidim da i pevaljke iz Beograda kvalifikuju Republiku Srpsku na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pevao ja nego ona. Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pevanju'', rekao je Dodik tokom obiležavanja Dana pobede nad fašizmom u Banjaluci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
opetkrekece

10.05.2018 14:08

E to vam je ponasanje jedne dame. Ali ipak se prepoznala, znaci pukla od besa. Zena u njenim godinama koja hoda skoro gola gradom i skoro gola se pojavljuje na tv, lici na sve samo ne na damu i kulturnu zenu. A o njenom recniku koji je kocijaski ne vredi casiti saca.

Odgovori 14 2