ANEMIČNI POLITIČAR: "Plenkoviću treba SRBIJA kao NEPRIJATELJ za BOLJI REJTING"

Autor: Tanjug

Svet

04.05.2018

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati hrvatski novinar i voditelj, Zoran Šprajc, je u emisiji Direkt RTL, najnovije diplomatsko prepucavanje Hrvatske i Srbije nazvao "novom šlager fazom", a potom ismejao premijera Andreja Plenkovića, kome je pustio stari šlager "Tražim te, trebam te", aludirajući na to što je vlada u paničnoj potrazi za obezbeđivanjem parlamentarne većine.

RepublikaFoto: Tanjug
Andrej Plenković

Najpre je, naime, Plenković uvredljivo za šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića rekao da je "neuspešni šlager pevač", na šta je Dačić odgovorio da bi i Hrvatskoj bilo bolje da se zadržala na šlagerima, te da se izvinjava hrvatskom premijeru, što ne zna da peva "Lili Marlen". 

Šprajc je podsetio na Dačićevu ocenu da premijer Andrej Plenković svaki dan napada Srbiju jer mu je potreban neprijatelj, da bi "poboljšao svoj rejting anemicnog političara". 

Zatim je pušten snimak Dačićevog pevanja šlagera, a nakon toga je Šprajc izjavio kako bi Andrej Plenković u ovom trenutku ipak radije čuo neku drugu pesmu, na primer, stari šlager "Tražim te, trebam te", od nekad popularnih Buce i Srđana.

Šprajc je rekao da s tom pesmom premijer Plenković, koji je i šef vladajućeg HDZ, traži još nekoliko poslaničkih ruku u Saboru, da pregovara na više strana, te da je čak i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić zadužen da "privede" Vlahu Orepića, a ni neki poslanici najuticajnije opozicione SDP, kaže, nisu mu mrski.

Navodno je, kaže Šprajc, Plenković već razgovarao sa bivšim SDP-ovcem Mirandom Mrsićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading