DEMOKRATSKI FRONT: Srbofob i vazal Milo Đukanović ZNA DA JE GOTOV

Autor: Tanjug

Svet

12.04.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Registrujemo da je kandidat DPS i mafije za predsednika Crne Gore više od pola svoje kampanje posvetio klevetanju Demokratskog fronta, pa smo dužni da odgovorimo uplašenom diktatoru suočenom sa porazom 15. aprila", poručuju iz opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta, uoči predsedničkih izbora u nedelju.

RepublikaFoto: Tanjug/Ins
Čelnici DF Andrija Mandić i Nebojša Medojević

Oni, u saopštenju, osvrćući se na političku karijeru Đukanovića, podsećaju da je Milo Đukanović od samog početka bavljenja politikom bio vazal, a ne neko ko samostalno donosi odluke.

Radeći čak i kao srpski vazal, Đukanović je bio gori i od "legendarnog" Sejda Bajramovića, pa je vremenom mutirao i bio prekomandovan da služi novim gazdama, kažu u DF-u.

- Nakon toga je postao bogat čovek i doušnik NATO-a, i po zadatku, ogorčeni protivnik tradicionalne, petrovićke Crne Gore, i vodeći srbofob u regionu - naveli su u DF-u.

Koristeći tragičnu situaciju u kojoj se našla bivša država SFRJ, Đukanović je prevarama, ucenama, kriminalom i strahom čuvao svoju neograničenu vlast, pa će u istoriji Crne Gore ostati upamćen kao izdajnik i lopov, smatraju u Demokratskom frontu.


- Ali, šta su neki mali bednici u odnosu na veliku i slavnu istoriju Crne Gore, koja stoji iza ideje Demokratskog fronta - kazali su u ovom opozicionom savezu.
RepublikaFoto: Tanjug
Milo Đukanović

Vodeći računa da će vreme i istorija svakoga postaviti na svoje mesto, mi se nikada nećemo odreći našeg imena, vere, tradicije, Njegoša, Svetog Petra Cetinjskog, ljubavi prema Srbiji i prema Rusiji, ističu u Frontu.


- Pre svega, ne odričemo se slobode. Jer, Crna Gora je drugo ime za slobodu. Šta večiti vazal zna o slobodi? Zna samo da je gotov - zaključili su u Demokratskom frontu.

Demokratski front je, kao i većina opozicije, stao iza kandidature nezavisnog kandidata Mladena Bojanića.

Izborna kampanja za predsednika Crne Gore ulazi u fotofiniš pred izbornu ćutnju u petak u ponoć.

Crnogorski predsednički izbori biće održani u nedelju, 15. aprila, a učestvuje sedam kandidata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading