BRAT (7) SPASIO DVOGODIŠNJAKA: Urušila se platforma pored igrališta - DEČAK ZAVRŠIO U MORU!

Autor:

Svet

28.03.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo pukom srećom na Poljudu je u utorak izbegnuta tragedija. Iz još nepoznatih razloga nešto iza 17 sati urušila se betonska platforma pored u tom trenutku punog dečjeg igrališta, a jedno je dete završilo u moru, piše Slobodna Dalmacija.

RepublikaFoto: Republika
Smrtonosno more "progutalo" bi dvogodišnjaka

žDvogodišnjeg mališana spasao je pet godina stariji brat, a iz ove se nemile avanture pravim čudom izvukao bez težih posledica. Roditelji su ga odmah osušili i presvukli u suvu odeću.

Roditelji su rekli da je jedino važno da je dečak dobro. Strašno je i zamisliti što bi se dogodilo da je more na tom mestu dublje od tridesetak centimetara.

Deo platforme koji je završio u moru nekad je bio postolje za tuš, alio tuš tamo nije već godinama, a cela stubićima poduprta konstrukcija opasana je gvozdenom ogradom. Ispostavilo se, međutim, da je slaba tačka trošne platforme bila u potpornim stubovima, piše Slobodna Dalmacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading