UĆI U NATO - PONIŽAVAJUĆE ZA SVE SRBE!

Autor: Tanjug

Svet

25.03.2018

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dodik: NATO je bombardovao Srbe dva puta, prvo u Republici Srpskoj, a potom i u Srbiji

- Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je bombardovao Srbe dva puta, prvo u Republici Srpskoj, a potom i u Srbiji, uz uverenje da mogu da se iživljavaju nad jednim narodom i isprobavaju svoja vojna i tehnička dostignuća. Hiljade bombi i stradanje Srba u Srpskoj i Srbiji ne može da bude zaboravljeno - rekao je Dodik za RTRS. 

Predsednik RS rekao je i da se očekuje da srpski narod o tome ćuti, ali da Srbi moraju da govore o tom zločinu i da ga nikada ne zaborave.

- Oni su izabrali Srbe da na njima vežbaju, da ih ubijaju i uništavaju im infrastrukturu. Činjenica o bačenom osiromašenom uranijumu govori dovoljno o ovom bezdušnom činu. Oni sada žele da održe vojnu vežbu kod Banjaluke, sa avionima koji koriste osiromašeni uranijum, a opet se nađu Srbi koji su spremni da to prihvate - rekao je Dodik.

Predsednik RS pozvao je građane da ne dozvole bilo kakvu vojnu vežbu na teritoriji Republike Srpske, navodi RTRS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading