KNEŽEVIĆ OTIŠAO U ZATVOR I PORUČIO: Javite Milu da tražim krevet za njega!

Autor: Republika

Svet

20.03.2018

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević, koji je osuđen na četiri mjeseca zatvora zbog napada na policajca tokom protesta 2015. godine, danas se dobrovoljno javio na izdržavanja kazne.

RepublikaFoto: youtube.com/Sladjana Djukanovic
Tvrdi da nije kriv: Milan Knežević

- Imam samo jednu poruku. Ako neko bude vidio Mila Đukanovića, neka mu prenese da ću ova četiri meseca provesti tražeći krevet za njega na koji će moći da opruži noge odmah nakon predsedničkih izbora - kazao je Knežević.

Knežević je istakao da je 20 godina života posvetio beskompromisnoj borbi Đukanovićevog režima, i svojim dosadašnjim političkim angažmanom, kako je naveo, nije ugrozio zajedničko opoziciono djelovanje i interes. Smatra da je rezultat te njegove borbe poznat-pravosnažno je osuđen na četiri mejseca zatvora u jednom, kako tvrdi, političkom procesu.

- Već sedam  meseci nalazim se kao jedan od optuženih u drugom političkom procesu takozvani "državni udar - dok sam u trećem političkom procesu označen kao vođa kriminalne grupe koja je poslanicima DPS-a saopštila istinu da su gazeći Ustav i zakon jedne države duboko zašli u kriminalnu sferu ološi i ništavila - jasan je Knežević.

Dodao je da je osam meseci bez putnih isprava, koje su mu oduzeli uz obrazloženje da može trajno napustiti Crnu Goru, iako svi znaju da je, kako kaže, svoju ljudsku i političku sudbinu vezao za Crnu Goru.

- Istina je, koliko god bolna bila, da je većina građana Crne Gore protiv učlanjena u NATO, protiv priznanja Kosova, uvođenja sankcija Rusij. Smatra da srpski jezik mora biti ravnopravan sa manjinskim crnogorskim. Država je ekonomski poharana u vlasništvu nekoliko porodica, a upravo zbog toga ja sam osuđen. Da sam bio spreman da izdam samog sebe, sve ove sudanije ne bi bile potrebne - naglasio je Knežević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading