TEŽAK UDES KOD BIJELOG POLJA, povređeno i dete (1)

Autor: Novosti, Republika

Svet

05.03.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je u ponedeljak oko 7.30 sati došlo u mestu Kisjele vode na putu od Bijelog Polja ka graničnom prelazu Dobrakovo, na mestu ka skretanju ka mostu prema Strijtanici, povređeno je sedam osoba.

ilustracija

Prema rečima dežurnog hirurga u Opštoj bolnici u Bijelom Polju dr Duška Miladinovića sve osobe zadobile su lakše povrede i niko nije životno ugrožen.

Radi predostrožnosti jednoipodgodišnji dečak M. M. upućen je u Klinički centar u Podgoricu.

Do nesvakidašnjeg udesa došlo je iz za sada nepoznatih razloga pravom delu magistrale, kada su se direktno sudarili "škoda kupe'' registarskih oznaka BP BE 391 kojom je upravljao Eldin Mekić (23) iz Bijelog Polja.

U automobiliu je bio i njegov sin M. M.


Iz pravca Dobrakova je naišlo vozil taksi vozilo ,"pasat karavan'' BP AS 255, kojim je upravljao Metodije Bradić (35), taksista iz Bijelog Polja. U njegovom automobilu su se nalazile još četiri osobe. 

U bolnici je zbog dalje stručne opservacije zadržan Metodije Bradić i Selma Kanalić (19) iz Bijelog Polja. 

Eldin Mekić je pušten na kućno lečenje, kao i ostali putnici iz taksi vozila Jelena Kočović (23), Milica Kočović (29) i Zorica Rakočević (25), svi iz Bijelog Polja, koji su posle zbrinjavanja i ukazane pomoći upućeni na kućno lečenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading