(VIDEO) HOROR UŽIVO: Zaključala vrata i preklala muža pred maloletnom decom!

Autor: Republika

Svet

15.02.2018

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Slivar (46) zaklan je pred dvoje male dece. Zločin je počinila njegova nevenčana supruga u porodičnoj kući u mestu Goli, kod Koprivnice u Hrvatskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Zločin se dogodio pred očima dvoje male dece. Komšije kažu da se sumnja kako je Slivara ubila njegova nevenčana supruga. Navodno je zaključala ulazna vrata, a zatim nesrećnog čoveka zaklala nožem pred očima dece.

Slivar i njegova nevenčana supruga bili su u svađi. Ona ga je napustila, a nedavno se vratila sa svojim detetom i u poodmakloj trudnoći.

Treće Slivarovo dete bilo je van kuće i upravo je ono i pozvalo policiju i hitnu pomoć.

Slivarova nevenčana supruga posle ubistva nije htela da pusti policiju u kuću, pa su morali da provale vrata. Tamo ih je zatekao stravičan prizor,  čovek u lokvi krvi i prestravljena deca u šoku.


Žena je prebačena u bolnicu, a Centar za socijalnu zaštitu će da odluči šta će biti sa decom, koja su jedini svedoci zločina.

Kako javlja portal Pepodravina.hr, Dejan Slivar bavio se poljoprivredom i transportom, a bio je brat bivšeg predsednika RK Gola, Davora Slivara.

Majka njegovo troje dece preminula je pre nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading