PUTIN OD UKRAJINE PRAVI NOVU BOSNU! Ključa u Evropi, Zapad nastavlja brutalne napade na Rusiju: STIGAO ODGOVOR IZ KREMLJA!

Autor: Republika

Svet

02.12.2021

08:07

Brutalne optužbe Zapada na račun Ruske Federacije i njenog predsednika Vladimira Putina nastavljene su i nakon što je istaknuto da on nedvosmisleno namerava da izvrši invaziju na Ukrajinu i da od te zemlje napravi novu Bosnu i Hercegovinu.

PUTIN OD UKRAJINE PRAVI NOVU BOSNU! Ključa u Evropi, Zapad nastavlja brutalne napade na Rusiju: STIGAO ODGOVOR IZ KREMLJA!

Tanjug/AP

Komentari (5)

Loading
Očajno pero

02.12.2021 09:00

Iskreno mnogo mi je žao tih mladića. Ameri će izginuti za Ukrajinu do poslednjeg Ukrajinca. Žao mi je što ovo ne mogu da pročitaju, da mogu svi bi dezertirali.

Odgovori 15 0
Bara

02.12.2021 18:54

Rusi imaju pravo da u svojoj drzavi rade sta zele i koliko zele. NATO ne moze da zabrani Rusiji da brani svoj narod,kao sto je zabranio Milosevicu i SPS-u nije Putin pizda

Odgovori 15 2
Delija74

03.12.2021 08:17

@Bara - Bara pa nije bio ni Milosevic plasljivac Problem sto u ono Vreme Milosevic bio sam u tom Prljavom Svetu !!!! Pijani Rusi i Propali Kinezi koji su jedva disali A Milsevic sam Protiv svih tako da nije imo velike Mogucnosti Mislim i da je Pristo na s 300 nebi bilo Dovoljno od Nato Agresije !!!!! Bez Atomske Bombe nisi niko i nista vidi samo Severnu Koreju najbolji ti je Dokaz !!!!! neka Yenki tamo Oproba ehh nece .... Prpa Bato !!!!!!!

Slobodan Basic

28.12.2021 05:06

ZPoznsta je Američka demokratija sile.Njima je važna pljačka tuđih prostora bogatstva.D su demokratski nastrojeni meni došlo do zla koje oni stvaraju da zemlja više nepostoji .POZNATA JE DEMOKRATIJA SILE KOJA VISE NEMOZE DA USPE U SVETU .

Slobodan

28.12.2021 05:13

Poznata je Engleska stabilnost Srbiji .Podmukli narod Engleske imperije je zlo za čovečanstvo.Netreba Srbiji da brane Srbe.Da brane Srbe nebi ih napadali A Su nebi pretila srbskoj državi i oduzimali Kosovo i Srbiju nebih napadalo 19 članica NATO pakta.Stogs te njihove očigledne lažne i vidljive činjenice padaju u vodu.Bler je zlo za Srbiju bio 90 g.Sveder isto .Napali njih 19nzemalja sramota i to bez odobrenja saveta bezbednosti.Samo pridržavati se Ruske federacije i kine bez njenih podrška Srbija bi nestala .