TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD SLAVONSKOG BRODA: Autobus sleteo s puta, 10 poginulih, veliki broj povređenih!

Autor: Republika

Svet

25.07.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autobus na autoputu A3 kod Slavonskog Broda jutros je sleteo sa puta i tom prilikom je poginulo najmanje deset osoba dok je njih 30-ak povređeno, saopštila je brodsko-posavska policija.

RepublikaFoto: printskrin

Policija obavlja uviđaj kako bi utvrdila kako je došlo do nesreće, prenosi Jutarnji list.

- PU Brodsko posavska je u 6.22 dobila dojavu da je autobus sleteo s akolovoza. Dolaskom na lice mesta utvrđeno je da se radi o autobusu koji je vozio redovnu liniju Frankfurt - Priština. Uviđej je u toku. Više osoba je poginulo, a 30-ak je prebačeno u bolnicu. Bilo kakve dalje informacije biće dostupne nakon završenog uviđaja - rekao je načelnik saobraćajne policije Slavonski Brod Franjo Galić.

- Osim policije, na mestu nesreće su i vatrogasci, a hitna pomoć je dolazila nekoliko puta jer je čak 30 osoba prebačeno u bolnicu. Zasad ne znamo koliko teško su te osobe povređene - dodao je on.

Zbog saobraćajne nesreće prekinut je saobraćaj na auto-putu A3 Bregana-Lipovac između čvorova Slavonski Brod Zapad i Slavonski Brod Istok u smeru Lipovca, prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading