KRVOPROLIĆE U BUDVI: Nakon svađe u ugostiteljskom objektu izbo mladića nožem

Autor: Tanjug, Republika

Svet

24.07.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budvanska policija je uhapsila N.T. (21) iz Srbije, osumnjičenog za ubistvo u pokušaju, preneli su danas crnogorski mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/vijesti.me
Foto: Ilustracija

On je tokom tuče nožem naneo više ubodnih rana D.Č. iz Budve, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

- Sinoć sat nakon ponoći policiji je prijavljeno da je u Starom gradu u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira i da je jedno lice zadobilo povrede - navode iz Uprave policije.


Kako dodaju, policija je odmah izašla na lice mesta, blokirala Staru grad i izvršila pretragu terena, prenosi CdM.

- Operativne grupe kriminalističke policije koje u večernjim časovima pokrivaju ovo područje grada u cilju sprečavanja krivičnih dela su pravovremeno reakcijom sprečile bekstvo osumnjičenog - objašnjavaju iz Uprave policije.

N.T. je nakon tuče D.Č. naneo više ubodnih rana nožem.

- D.Č. je hospitalizovan u kotorskoj bolnici. Na licu mesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu. Budvanska policija je prikupila obaveštanja od oko 20 osoba koje su bili učesnici incidenta, ali i očevidaca i svedoka - saopštili su iz Uprave policije, prenosi CdM.

Takođe, u slučaj je uključen i ronilački tim Protivterorističke jedinice koji su pretragom mora pronašli nož za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja dela.

- Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je krivičnom delu prethodio verbalni i fizički konflikt dve grupe lica koje su boravile u ugostiteljskom objektu - naveli su iz Uprave policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading