HRVATI NA APARATIMA! MLADI POLICAJCI SLAVILI UZ UŽIČKO KOLO! MUP istražuje "propuste" u vaspitanju

Autor:

Svet

17.07.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati ne mogu da se oprave od šoka nakon što se u javnosti pojavio snimak policijskih kadeta koji slave uz užičko kolo.

RepublikaFoto: Facebook/printscreen

Snimak prikazuje mlade kadete Policijske akademije u Zagrebu koji igraju užičko kolo. 

- To je bilo juče, proslava završetka obrazovanja zadnje policijske generacije u Policijskoj akademiji 'Josip Jović' - navodi osoba koja je snimak postavila na društvene mreže. 

 

 

Povodam slučaja koji je uzburkao hrvatsku javnost oglasili su se iz Akademije i Ministarstva unutrašnjih poslova. Rešili su da ispitaju kako je došlo do propusta u vaspitanju mladih.

- Izveštavamo da je  Ministarstvo u sedištu dobilo kraći snimak koji je verovatno nastao na Policijskoj akademiji u Zagrebu, a na kojoj se verovatno vide prekvalifikanti za zanimanje policajac. Odmah po prijemu snimka  od Policijske akademije smo žurno zatražili detaljni izveštaj i proveru autentičnosti navedenog snimka. Po primanju relevantnih informacija obavestićemo o utvrđenom, kao i o činjenici da li je došlo do propusta u odnosu na vaspitno-edukativnu ulogu navedene jedinice ovog Ministarstva - kažu iz MUP-a. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

18.07.2021 07:30

Vratili se na fabricka podesavanja