(VIDEO) POŽAR U FABRICI PLASTIKE U BRČKOM: Zacrnelo se nebo od dima, POVREĐENO VIŠE LJUDI

Autor:

Svet

13.07.2021

20:07 >> 21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U fabrici za proizvodnju plastike u naselju Pirometal izbio je požar,a prema poslednjim informacijama ima povređenih.

Foto: youtube.com/Stanislav Tomić
Požar u fabrici plastike

U akciji gašenja požara koji je u poslepodnevnim časovima izbio u fabrici za proizvodnju plastike u naselju Pirometal u Brčkom, povređeno je više lica od kojih je 10 vatrogasaca.

Deset pripadnika Profesionalne vatrogasne jedinice bili su direktno izloženi požaru u pokušaju lokalizovanja, saniranja i gašenja, prenosi RTRS.

U saopštenju se dodaje da niko od povređenih nije životno ugrožen, te da je procenjeno da zadobijene povrede nisu težeg karaktera.

 

Ranije danas portparolka policije Brčko distrikta Dževida Hukičević je navela da je policija prijavu o požaru primila u 17.21 čas i da je odmah po prijavi obavešten dežuri centar za obaveštavanje i osmatranje iz kojeg je potvrđeno da su na lice mesta već upućeni vatrogasci.

- Na mesto požara su izašli policijski službenici koji su prikupili obaveštenja da je vatra najverovatnije izbila u kontejneru koji se nalazio u krugu firme - istakla je Hukičevićeva.

Kako je rekla, policija Brčko distrikta preduzima intenzivne mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading