(VIDEO) OVAKO VEŽBA NAJMOĆNIJA ŽENA CRNE GORE: Čuvarka Milovih afera skakuće sa noge na nogu, Milan Knežević uputio BRUTALAN KOMENTAR!

Autor: Republika

Svet

09.07.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Medenica, najbliža saradnica crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, koja je do nedavno bila na funkciji predsednice Vrhovnog suda te zemlje, glavna je akterka video snimka koji se munjevitom brzinom širi društvenim mrežama.

RepublikaFoto: printscreen
Vesna Medenica

Na snimku koji je na zvaničnoj stranici na Fejsbuku objavio Demokratski front, vidi se kako se Medenica posvetila fitnesu nakon što je nedavno podnela ostavku na jedno od najodgovornih mesta u pravosudnom sistemu Crne Gore.

Uz video, objavljen je i komentar Milana Kneževića, koji je sarkastično poručio:

- Mi u zatvoru nismo imali ovakvu teretanu… A od muzike smo slušali mačke ispod prozora dok čekaju ostatke mesnog narezka i marokanskih sardina - navedeno je u opisu posta.

Podsetimo, Medenica koja važi za jednu od najmoćnijih žena u Crnoj Gori u čijim je rukama, prema mišljenju mnogih, ključ svih afera Mila Đukanovića, ostavku je podnela nakon što je Evropska komisija u Izveštaju o napretku izrazila zabrinutost zbog načina na koji je Sudski savet 2019. godine tumačio Ustav i time dozvolio da Medenica za predsednicu Vrhovnog suda bude izabrana treći put. 

Njenu ostavku prokomentarisao je i potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović na Tviteru. Abazović je uz vest o ostavci Medenice napisao „Promene na svim nivoima. Hvala, doviđenja!“.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading