BIZARNA NESREĆA U CENTRU GRADA: Muškarac upao u šaht, a kada je došla ekipa za spasavanje usledio je ŠOK

Autor:

Svet

27.06.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomalo bizarna nesreća, ali sa srećnim krajem, dogodila se juče u Zagrebu oko 19 sati. U naselju Zapruđe građani su prisustvovali pravoj akciji spasavanja, u kojoj su učestvovali vatrogasci, a način na koji su tamo stigli je komičan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neimenovani muškarac upao je u rupu od šahta, na kojoj nije bilo poklopca, u zagrebačkoj Adamićevoj ulici, kod broja 4. Srećom, kod sebe je imao telefon, pa je u pomoć pozvao hitnu službu, međutim, to je tek početak problema.

Naime, čovek nije znao gde se tačno nalazi niti u kojem je naselju, pa je policija morala da ga locira prema signalu mobilnog telefona. Vatrogasci su stigli brzo nakon toga i izvukli ga, a zatim predali Hitnoj pomoći.

Vatrogasci su izvestili o intervenciji u kojoj su spašavali osobu iz šahta bez poklopca u Adamićevoj ulici. Učestvovala su tri vatrogasca koja su došla jednim vozilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading