STRAŠNA NESREĆA U CENTRU GRADA: Motociklista (21) usmrtio devojku (20) na pešačkom prelazu

Autor:

Svet

26.06.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Zagreba objavila je detalje stravične nesreće koja se odigrala oko jedan sat ujutro u subotu. Kako navodi policija, 21-godišnjak je pre sticanja prava na upravljanje vozilom određene kategorije upravljao motociklom marke Honda imotskih registarskih oznaka, javlja N1 Zagreb.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U toku vožnje nije nosio zaštitnu kacigu, a prevozio je i 20-godišnjeg momka koji takođe nije nosio kacigu. U divljoj uličnoj trci, prešao je preko pune linije i preticao automobile.

U preticanju je naleteo na devojku (20) koja je prelazila preko obeleženog pešačkog prelaza. Nakon naleta, u nekontrolisanom kretanju, vozač je izleteo sa kolovoza, naleteo na ivičnjak i u stub javne rasvete.

Od posledica nesreće devojka je preminula, a vozač je teško povređen i u bolnici je. Protiv vozača podneta je krivična prijava Opštinskom državnom tužilaštvu u Zagrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading